KONTINENTALSENG GUIDE:​

DE 10 BEDSTE KONTINENTALSENGEProdukterne som er udvalgt til denne artikel, inkludere kun produkter som vi har adgang til gennem vores kommercielle 
partnere, denne er Artikel er en annonce.

Vi kender alle følelsen af at ligge om natten og vende og dreje os , eller at have problemer med at falde i søvn. Er det en tilbagevendende udfordring for dig at falde i søvn, så er der flere indsats områder, du kan brug af.

Tag for eksempel et kig på selve indretningen af dit soveværelset det skal du gøre for at optimere  mest muligt. Du skal gerne kigge på Temperatur, Lysindfald & Stimuli, vi vil i artiklen her komme mere ind på disse område dem vil du kunne læse længere nede i artiklen. Så håber vi du bliver  klogere på, hvordan din søvn kan blive bedre, og du hurtigere kan falde hen.

Efter at du har optimeret de fysiske rammer, anbefales der, at du tager overvejelsen, om det nu er tid til at udskifte din seng.

Det er ikke uden grund at kontinentalsengen er en af meget populære sengetyper. Sengen har et moderne og ofte skandinavisk design en unik indvendig opbygning, der består af tre forskellige lag: En boxmadras, en springmadras og en topmadras. Typisk vil Boxmadrassen have enten indbyggede fjedre, eller være lavet af komfortskum, der er med til at aflaste kroppen.

I vores guide har vi fundet en række kontinentalmodeller, der blandt nogle af de bedste på markedet. Vi oplyser alle de informationer, du kan have brug for, dermed kan du finde den bedste kontinental seng for netop dig.

Indholdsfortegnelse

Overvejelser

Størrelsen

Sengestørrelsen kan altid varierer, og det ofte alt efter hvor meget plads, du har til rådighed i dit soveværelse. Enkelte person kan nemt sove meget behageligt i en 140×200 cm seng, Samtidigt kan du sparer på pladsen i rummet. Dermed ikke sagt at en seng i disse mål ikke  kan bruges til to personer, hvis det skulle være nødvendigt, Den absolut mest populære sengestørrelse for 2 personer eller par er 160×200 cm. Føler du at du har brug for mere plads at boltre dig på kan du få kontinentalsenge i større dimensioner, eksempelvi 200x200cm eller helt op til 210x210cm.


Madressen

Den bedste egenskab ved en kontinentalseng er højden og komforten, de skabes af tre madraslag: som består af en boxmadras, en vendbar springmadras og en topmadras. Boxmadrassen bruges som fundament den sikrer, at du bliver støttes fuldt ud i din krop. Dernæst kommer springmadrassen som det midterste lag, den bruges til at justerer de  forskellige zoner af komforten som er i sengen. Og til sidst helt øverst finder vi en topmadras, dem kan du altid få i forskellige hårdheds grader. Derfor er det altid en rigtig god ide inden du vælger din topmadras, at vide hvordan din primære sovestilling er, så du får valgt den helt optimale hårdhed. Er du typen der sover på din ene side, anbefaler vi at du går efter en blød eller medium madras, Er du derimod en der sover på ryg- og eller maven så anbefales vi at du går efter en medium eller hård madras. Nogle forhandlere tilbyder gratis udskiftning af madressen, så gå efter dem hvis du er bange for at vælge forkert. 


Pris

Kontinentalsenge i den høje prisklasse koster omkring 50.000 kr. og opefter. Men de vil så ofte have mere kraftige rammer og OEKO-TEX-certificeret madrasser, som er en garanti for at madresserne ikke kan have skadeligt indhold i sig, dernæst har de ofte også flere komfortzoner, så du får den bedst mulige søvn. De billigere alternativer koster typisk alt i mellem 7.000-14.000 kr og de vil ofte have færre funktioner. De er dog ikke nødvendigvis dårlige, og du kan ofte få en rigtig god seng for mindre penge.


Materiale

Hvorfor er materialevalg vigtigt at overveje, det fordi materialet påvirker kontinentalsengens kvalitet derved vil det også unægteligt påvirke din søvn med tiden. Som hovedregel anbefaler vi at man altid skal kigge efter senge, der er er fremstillet ud af gode kvalitets materialer som også er langtidsholdbare materialer, det kan f.eks. være massivt træ. Da sengerammer lavet i træ er meget klassiske og utrolig robuste, eftersom de er klassiske så gør det dem utrolig ideelle til mange mennesker. I forhold til til lang levetid og dernæst holdbarhed, vil metalrammer altid være de bedste, dog er de også de dyreste. Vi anbefaler dig at kigge efter senge, og madresser der er OEKO-TEX-certificerede, FSC-certificerede eller svanemærket, derved får du både sikre, allergivenlige og ikke mindst bæredygtige materialer.

.elementor-accordion >
div:first-of-type {
display:none}

Vi analyserer og sammenligner en række kendte og populære senge og senge producenter. Vi har et samarbejde med flere af de store senge producenter, og selvom de til tider kan have indflydelse på udvalget af vores senge til artiklerne, så er vores anbefalinger altid  professionelle, og subjektive vurderinger af de bedste senge.

Vurderingerne sker på følgende grundlag:

Kundeanmeldelser fx Trustpilot, eller Google score.

Sengens funktioner samt specifikationer.

Producentens garanti.

4  Anden
viden og data fra vores læsere.

Evt. tests udført af andre sengesider. 

 

Sammenholdt med pris og kvalitet. Rækkefølgen i artiklen er tilfældig og  repræsenterer derfor ikke en rangering af produkterne, Oversigten er blot en gennemgang af nogle af sengemarkedets bedste senge til forskellige behov.

Vi anbefaler

ANDRE ARTIKLER

INDHOLD

13.995,00 DKK

Venus Kontinentalseng

11.990,00 DKK

Norhland Signatur Lukus

20.995,00 DKK

5/5

NordicDream har udviklet Snefrid kontinentalsengen den er lavet i samarbejde med en række eksperter dernæst er den bygget af danske håndværkere. Her får du en kontinentalseng, hvor der helt fra starten af er helt fokus på den korrekt støtte og aflastning af hele kroppen. Denne seng er et virkelig flot håndværk og vores klare anbefaling når det kommer til en flot og god allergivenlig kontinentalseng

 
EGENSKABER
 • Højde:  66 cm
 • Farver:  lysegrå, blå, antracitgrå, Sand
 • Topmadres:  Naturlatex
 • Fasthed:    (Fast eller Medium)
 • Gavl:    Tilkøb
 • Ben:     Medfølger
 • Ramme:  Udført i Træ
 • Garanti:  25 års garanti (fjedre & rammebrud)
Info omkring Snefrid Nordlys

Nordic Dream har meget fokus på de natulige materialer. Derfor anvender de naturlatex til deres topmadras, det udvindes fra nogle træer, disse træer er specielt gode for allergikere. Derudover er Naturlig latex et virkelig godt valg når du ønsker at aflaste kroppen korrekt.

En af de egenskaber som latex, har er når du ligger på det får din krop lov til at synke lidt ned i madrassen. Naturlig latex er også et utroligt elastisk materiale, det vil sørge for, du ikke synker alt for dybt ned i madressen.
Derved opnår du en helt ergonomisk korrekt liggeposition, det medfører at rygsøjlen ligger som den skal, så både skuldre, nakke, ryg, lænd og dine hofter bliver aflastet korrekt..

Herudover tilbydes der 25 års garanti på Snefrid sengen. Det vil i praksis betyde skulle der ske noget indenfor garanti perioden så vil få besøg af en montør, som hjælper dig med skaderne, på din ramme eller fjedre. 

Du vil ikke fortryde at investere i en Snefrid, årsagen er at det innovative posefjedre system, de benytter det tilpasser sig nemlig kroppens zoner derved sikre NordicDream at du får god aflastning, og slut resultatet er at din krop slapper mere af i løbet af natten.

Fjedresystem som NordicDream benytter til deres senge er det samme som de dyre mærker benytter, og her koster sengene fra 35.000 kr og op.

Du er dermed sikret samme kvalitet i madrassen. NordicDream kan tilbyde denne kvalitet til en markant lavere pris fordi at de har skåret alle mellemmænd væk, de leverer nemlig direkte fra deres egen fabrik og ud til kunden.

Topmadrassen er temperaturregulerende

Hvis du ønsker dig den nyeste teknologi, så er NordicDream noget for dig. Deres topmadras er  nemlig af lavet 7 ergonomiske zoner, os kaldet komfortzoner. De giver dig den bedste forudsætning for at få en god natsøvn. Det som Zonerne gør er at yde ekstra støtte til din krop og samtidigt aflastes kroppens trykpunkter, du får så en mere afslappet sovestilling og i sidste ende  sover du bedre.

Betrækket er ligeledes aktivt kølende, en funktion som er yderst behagelig betrækket reagerer på, om du har det alt for varmt eller alt for koldt i nattens løb. Det der så sker er at de teknologiske elementer hjælper med at temperaturregulere madrassen for dig, derved holdes temperaturen på 35-36 grader. Ligeledes er betrækket OEKO-TEX-certificeret og kan vaskes ved op til 40 grader.

Når du køber hos NordicDream, kan du frit vælge, om du vil have en topmadras der har en kerne i naturlatex eller i deres memory-skum. Vi anbefaler helt klart Naturlatex, det er hvis du ønsker et meget godt og åndbart materiale, der kan aflede fugt og varme fra din krop i nattens løb. Derudover giver latex en effektive aflastning til kroppen, og du opnår optimal støtte i sengen.

Hvad er memory foam?
Memoryskum er en type skum fremstillet af polyurethan, der reagerer på varme og tryk, så det kan forme sig efter kroppens form. Det anvendes ofte i puder, madrasser og andet tilbehør til sengeudstyr for at give ekstra støtte og komfort. Memoryskum anvendes også i tøj og fodtøj som et ekstra lag af polstring. Materialet har mange fordele, bl.a. at det giver overlegen støtte til leddene og reducerer trykpunkter.

En af de ting som vigtige for os er kundernes anmeldelser af produktet. Samtidig er den vurdering som NordicDream for på Trustpilot, også afgørende her får de hele 4,9 ud af 5,0. Det er en af de højest i sengebranchen disse anmeldelser af NordicDreams senge giver os en bekræftelse på at de har nogle af markedets bedste senge produkter.

Fordele er der mange af ved at vælge den danskproducerede senge serie Snefrid. En af dem er at NordicDream tilbyder dig 100 dages prøveperiode på deres kontinentalsengen. Her kan du afprøve sengen i dine egne rammer. Såfremt den ikke Lever op til forventninger, så vil den blive afhentet den uden betaling. Derfor er det også vores anbefaling at du skal bør kigge på deres produkt først, og det trækker samtidig vores vurdering op at de tilbyder denne prøveperiode. Udover dette gives der også 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, se os et udklip af deres Trustpilot Score herunder..

 

Kilde: Trustpilot.dk – 20.12.2022

Fordele og ulemper ved Snefrid Nordlys

FORDELE
ULEMPER
4.5/5

Står du og mangler en kontinentalseng i den helt tunge ende?, Så er du kommet til det helt rigtige sted herunder vil du kunne læse en anbefaling af Bedre Nætters Venus Kontinentalseng. Denne seng er en af dem du bare skal se, og da det er en seng i den absolutte bedste klasse så vil denne seng virkelig kunne hjælpe med at sikre dig en god nattesøvn.

EGENSKABER
 • Højde:  61 cm
 • Farver:  Beige, Sort, Lysegrå, Antracit
 • Topmadres:  Latex
 • Fasthed:    (Fast eller Medium)
 • Gavl:    Medfølger
 • Ben:     Medfølger
 • Ramme:  12 cm Træramme
 • Garanti:  25 års garanti (fjedre & rammebrud)
Info omkring Bedre Nætter Venus

Er du til luksus i dit soveværelse og forventer du en fantastisk nattesøvn, ja så vil Bedre Nætter Venus Kontinentalseng stå på listen over de senge du skal prøve. Vi taler om en Bedre Nætters meget solgte, og eftertragtede modeller, Så har du ikke noget imod at give bare lidt mere, og samtidigt få noget ekstra godt. så kig her!

Med Venus får du en dejlig kontinentalseng, den er lavet af tre madrasser. Til sammen får du med tre madrasser det perfekte til din krop. I bunden finder du boksmadrassen, den er i Venus modellen 12 cm tyk, dens træramme er af svensk fyrretræ.

25 års garanti ydes der på fjedre og rammebund, og derved er dette din garanti for at denne seng vil holde i mange år.

Venus kontinentalsengen fra Bedre Nætter, her er det springmadrassen, der har største indflydelse på sengens komfort generelt. Venus er opbygget af syv komfortzoner, de 7 zoner skal understøtte din krop på særlige områder, hvor kroppen har brug for ekstra støtte, i nakken, ved lænden og i ryggen.

Alle zonerne i Venus er opbygget af pocketfjedre, de er fleksible og små fjedre. De special lavet af Bedre Nætter og skal understøtte kroppens konturer i løbet af natten, det gælder både når du ligger stille, men også når du vender og drejer dig. Fordi disse fjedre følger dig i dine bevægelser, yder de konstant støtte og support til din krop.

Omkring fjedrene findes et åndbart lag, det gør både sengen mere sund og samtidig forlænges levetiden. OEKO-TEX certifikatet, som Venus ligeledes er tildelt, er din garanti for, at sengen lever  100 procent op til certifikatet og derfor er fri for skadelige stoffer.

Svanemærket Topmadres, din sikkerhed.

På toppen af en Venus Kontinentalseng ligger en topmadras, det gør der fordi den virkelig skaber en forskel for selve oplevelsen af sengen. Derfor er du heller ikke i tvivl om at du har med en kvalitets seng at gøre, det kan du mærke på sengen. Topmadrassen i Venus modellen er Svanemærket for at sikre ekstra sikkerhed og mindre kemi, den er ligeledes god og fyldig og hele  seks centimeter tyk.

Bedre Nætter har skabt den ud af Pulse Latex, Netop den type er særlig behagelig grundet elastiske og åndbare egenskaber som den besidder. For at tilføje produktet ekstra anti-bakteriel egenskaber finder du deres Pulse Rönd-betræk som er rundt omkring madrassen, derved er der ikke plads til uønskede bakterier. Samtidigt er et plus betræk ekstra blødt og føles dejligt mod huden.

Vores vurdering af produktet

Vi giver vores anbefaling af Bedre Nætter Venus Kontinentalseng, det gør vi af følgende grunde, vi er meget glade for kvaliteten af produktet som vi mener er meget gennemført.

Ligeledes er det en ifølge os et stort plus, at kontinentalsengen er lavet i overensstemmelse med de kendte og gode miljøcertifikater, det mener vi er vigtigt for dig da det er lig med en sund seng uden skadelig kemiske stoffer.

Produktet har også syv komfortzoner, hvilket vi godt kan lide, da giver kroppen ekstra god mulighed for trykaflastning på visse områder, hvor der ofte kan være brug for det.

Som med Snefrid, fra NordicDream, tilbydes der også her 100 dage prøveperiode, det sikret at du som kunde kan få prøvet sengen grundigt, og dermed bedre kan vurdere om det er et godt match.

Vi ser ikke at der er mange negative ting ved Bedre Nætter Venus, dog oplever nogle kunder at der kan være en forsinket levering, eller at madrassen kan være lidt til den bløde sige. Det mener vi dog ikke nødvendigvis skal have betydning for vurdering af produktet.

Hvad siger kunderne om Bedre Nætter?

Bedre Nætter har pr 20.12.2022 som du kan se længere nede en TrustPilot score på hele 4.6 ud af 5.0 og det er en meget flot score med mere end 3.300 anmeldelser, vi har udtaget et par eksempler herunder fra henholdsvis Katrine & Henrik, og de giver ihvertfald nogen meget pæne anmeldelser af dem. Så du kan i vores optik roligt gøre en handel med dem om en Venus kontinentalseng. 

Kilde: Trustpilot.dk – 20.12.2022

Fordele og ulemper ved Venus Kontinenltalseng

FORDELE
ULEMPER
4.5/5

Norhland Signatur Luksus Kontinental

Hos Sengetid, finder vi denne Norhland Signatur Luksus Kontinental, kvalitetsseng til en rigtig skarp pris, den har hele 15 års garanti på rammer og fjedrebrud, derved garanteres du rigtig god søvn og en seng du kan bruge i mange år, materialerne er i en rigtig god kvalitet og sikre ikke bare holdbarhed men også en god komfort.

EGENSKABER
 • Højde:  67 cm
 • Farver:  Sort, Lysegrå, Mørkegrå
 • Topmadres:  Latex/wonderpur
 • Fasthed:    (Fast eller Medium)
 • Gavl:    Gavl tilkøbes
 • Ben:     Medfølger
 • Garanti:  15 års garanti (fjedre & rammebrud)
Info omkring Norhland Signatur Luksus Kontinental

Denne Signatur Kontinentalseng kommer  inddelt i 3 forskellige lag. Sammensætningen af lagene sikre dig den bedst mulige soveoplevelse i sengen. Øverst finder vi en  topmadras, i midten er der en springmadras og i bunden findes der en boxmadras.

Komforten er i højsædet og da sengen blev designet såleds, blev det muligt at justere lommefjedrene for at sikre dig fem forskellige komfortzoner. Hver eneste af disse zoner bliver gradvist blødere, så derfor efterhånden som fjedrene bevæger sig fra dit hoved til dine skuldre sker der en optimal udnyttelse af af disse. Du får dermed en optimal sovestilling, der vil hjælpe med at holde styr på din ryg hele natten. Har du brug for at få lindret nakkesmerter eller rygsmerter, når du sover om natten, så kan Norhland Signatur Kontinental Luksus være en løsning for dig.

 

Sengen her er utraditionel i forhold til dens springmadras, du synker nemlig ikke meget ned i sengen og kan derved bevæge dig frit. Fjedrene har de polstret med et åndbart lag komfortskum, der gør at du ikke synker ned, samtidigt reguleres temperatur og fugtighed af sig selv om natten, resultatet er en yderst behagelig søvn.

Svanemærket Topmadres, din sikkerhed.

Du får en luksuriøs topmadras, der er med denne svanemærket topmadras mulighed for at vælge mellem to forskellige typer os kendt som kerner, der hver især har deres egne fordele.

Latex er et meget åndbart materiale, derved hjælper det med at regulere temperaturen det gør den  ved at frigive varmen som er kommet i løbet af natten. Så er du en person, der meget ofte føler dig varm eller svedig i løbet af natten, vil latex være det helt ideele materiale for dig, Latex gør nemlig at du får et køligere og mere behageligt sovemiljø.

Wonderpur er en slags hukommelsesskum os kendt som Memoryfoam, det tilpasser sig bedre til kroppen end latexmadrasser. Samtidigt giver det os fantastisk støtte, ligeledes er Wonderpur god til dem, der af og til fryser om natten, den hjælper dig til at holde på varmen.

Betrækket er OEKO-TEX-certificeret og fabrikeret af bambus det hjælper topmadrassen og beskytter mod skadelige stoffer, det fjerner også varme og fugt fra din krop ved at lede det væk, da det er åndbart, og dermed meget behagelig for nattesøvnen.

Vores vurdering af produktet

Kvaliteten af Norhland Signatur Luksus Kontinental er meget høj, dermed mener vi også at prisen hænger rigtig godt sammen med at produktet. Denne seng har fem forskellige zoner, disse tilpasser sig løbende perfekt til kroppen, og du opnår derved rigtig god komfort. Sengen bliver leveret med en springmadras, som du kan vælge i hele tre forskellige fastheder samt to forskellige  typer af topmadrasser. Så du kan i ro og mag nyde en god nat i din nye skræddersyede seng, vi mener det er oplevelsen værd.

 

Hvad siger kunderne om Sengetid.dk?

På Trustpilot kan man se sengetid.dk har en score på 4,5/5 stjerner og at de har over 500 anmeldelser. Vi kan se at folk elsker Sengetid, og at deres support & kundeservice får roser med på vejen. En af de ting som også nævnes er deres søvngaranti. Designet af deres senge er også noget som forbrugerne påpeger, nogle nævner at de har et mere moderne look end andre soveværelsesmøbler som der er på markedet.

Nogle få kunder klager over evt forsinkelse når de skal modtage en af deres senge. Typisk skyldes en evt. forsinkelse af din seng, at de hos Sengetid fremstiller hver enkelt seng fra scratch, når du bestiller den. Dog kan vi se at Sengetid, altid tager tager sig af problemerne når de opstår og reagere promte på negative anmeldelser. Ligeledes er de at træffe via deres telefon og live chat fra kl. 9 til 22 hver dag. Så skulle du have brug for hjælp til din bestilling, eller har du behov for vejledning,  så tag endelig kontakt til dem.

Kilde: Trustpilot.dk – 20.12.2022

Fordele og ulemper ved Norhland Signatur Luksus

FORDELE
ULEMPER